Gratis kennismaking
Persoonlijke aandacht
Fit worden
Samen doelen behalen
Massage

Met een sportmassage herstellen je spieren sneller

Bij Health Home gaan sporten en gezondheid samen. Een sportmassage zorgt ervoor dat je lichaam zich sneller herstelt na het sporten. Zelfs als je een beginner bent. Zo blijft je lichaam in conditie en herstellen je spieren sneller na een inspanning. Bovendien voorkomen sportmassages blessures. Zo houd je het sporten langer vol, en is het goed te combineren met een ambitieuze carrière.

Wat is een sportmassage?

Een sportmassage richt zich in eerste instantie op het voorkomen van sportblessures. Natuurlijk blijft de massage heel relaxerend, maar daar blijft het niet bij. Dit zijn de doelen van een sportmassage:

  • Blessures voorkomen
  • Spieren soepeler en flexibeler maken
  • Je lichaam sneller laten herstellen na een fysieke inspanning

De sportmasseurs van Health Home bereiken deze doelen door je spieren te masseren met trage, diepe en knedende bewegingen. Dit zorgt ervoor dat je spiervezels zich sneller en makkelijker herstellen.

Boek je les hier online!

Massage

Een sportmassage is nuttig voor iedereen

Je denkt misschien dat een sportmassage enkel zinvol is voor de topsporter. Je hebt het mis. Een sportmassage is voor alle soorten sporters nuttig, omdat het je spieren sneller doet herstellen. Zo zal je minder of geen last hebben van verzuurde spieren na het sporten na een sportmassage. Zelfs als beginnende sporter geniet je van dit voordeel, want anders zal je last krijgen van spierkrampen of -verzuring. Dit kan ervoor zorgen dat je afhaakt met sporten.

Een sportmassage pakt dit probleem aan. Vermoeidheid, pijn of krampen veroorzaken immers afvalstoffen. Een sportmasseur zorgt dat deze afvalstoffen sneller uit het lichaam geraken door deze ‘weg te masseren’. Een sportmassage is dus niet enkel geschikt om (top)sporters voor te bereiden op een wedstrijd.

Wat zijn de voordelen van een sportmassage?

  • Betere doorbloeding van je lichaam
  • Een verbeterde stofwisseling
  • Minder stijfheid
  • Minder pijn
  • Relaxerende werking voor lichaam en geest

Word bewust van jezelf met een sportmassage

Een massage is ook een moment om tot jezelf te komen. Je wordt tijdens een massage bewust van je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je jezelf op een andere manier leert kennen en je spieren zich echt ontspannen. Zo voel je je comfortabeler in je eigen lichaam.

Het ene lichaam is het andere niet. Daarom vindt Health Home het belangrijk om goed naar jou te luisteren. Voordat we beginnen aan een massage willen we weten of je klachten hebt. Zo kunnen we ons focussen op je nek- of rugklachten en de pijn verlichten.

Hoeveel kost een sportmassage?

Ben je overtuigd dat Health Home je een verkwikkende sportmassage kan geven? Dan zijn dit onze tarieven:

 

45 minuten: €45

60 minuten: €50

Heb je een drukke agenda? En kan je niet tot onze sportclub komen? Health Home voert met plezier een sportmassage bij je thuis of op je bedrijf uit. Zo bezorgen we je een sportmassage waar en wanneer jij die nodig hebt.

Boek vandaag nog je sportmassage bij Health Home, want zo ontspan jij je terwijl je spieren zich na de inspanning sneller zullen herstellen.

Reviews

Wat tevreden sporters over ons zeggen

P. Ruby

Ik ben echt tevreden en wil je ook hiervoor bedanken voor de massage. Ik heb me een tijdje niet zo goed gevoeld en raad dit zeker aan.

E. Kokke

Mijn trainingen bij Health Home ervaar ik als prettig. Elke week heb je een persoonlijk schema opgesteld met nieuwe oefeningen. De oefeningen worden duidelijk en rustig uitgelegd en ze weten op de juiste manier mij persoonlijk te benaderen en steeds opnieuw te motiveren.

F. Timmerman

De Massage is zeker een aangename ervaring en geen last meer van mijn onderrug.

A. Stolk

Top ervaring! Zeer deskundig en vriendelijk, een aanrader vooral voor krachtsporters.

A. Geers

Goede sociale sfeer! Hard trainen op je eigen niveau. Er wordt persoonlijk naar je wensen en doelen bekeken.

A. Van Leeuwen

Super goeie & stevige massage gehad! Echt een kundige masseur!

W. Malfait

De sportmassage was erg goed, en de masseur was zeer professioneel.

D. Vantournhout

zeer aangename, stevige massage.

M. Stolwerk

Was heel professioneel en hele fijne behandeling. als je ergens probleem hebt met spiergroep dan wordt dat perfect aangepakt. zeker een aanrader