Gratis kennismaking
Persoonlijke aandacht
Fit worden
Samen doelen behalen
Over ons

Ja, sporten en een drukke carrière gaan samen

Health Home bewijst elke keer opnieuw dat een ambitieuze carrière en een gezond en sterk lichaam samengaan. Meer nog: een fit lichaam geeft je loopbaan een boost, want je bent veerkrachtiger en je straalt verantwoordelijkheidszin uit.

We snappen dat alleen sporten niet zo leuk is. Samen met je persoonlijke coach verleg je sneller en gezonder je eigen grenzen. Je coach kent je en motiveert je. Je krijgt oefeningen, die je niet alleen leuk vindt, maar die je ook uitdagen. Zo behaal je jouw doelen op een toffe en ongedwongen manier. Je moet niet sporten, maar je wil sporten.

Neem gerust je partner of een vrienden mee voor small group training of duo training. Zo wordt het sporten nog leuker.

Je leert zelfstandig te sporten

Het liefst zorgen we ervoor dat je na een tijdje in je eentje verder kunt sporten. Zo ben je niet afhankelijk van Health Home.

Vanaf dag één bouwen we samen een sportethiek op. Hierdoor stel je het sporten niet meer uit. Omdat je coach je wijst op je successen, blijf je gemotiveerd en kweek je jezelf een sportgewoonte aan. Op deze manier zal je ook na het sportcoachingstraject blijven sporten.

Reviews

Wat tevreden sporters over ons zeggen

P. Ruby

Ik ben echt tevreden en wil je ook hiervoor bedanken voor de massage. Ik heb me een tijdje niet zo goed gevoeld en raad dit zeker aan.

E. Kokke

Mijn trainingen bij Health Home ervaar ik als prettig. Elke week heb je een persoonlijk schema opgesteld met nieuwe oefeningen. De oefeningen worden duidelijk en rustig uitgelegd en ze weten op de juiste manier mij persoonlijk te benaderen en steeds opnieuw te motiveren.

F. Timmerman

De Massage is zeker een aangename ervaring en geen last meer van mijn onderrug.

A. Stolk

Top ervaring! Zeer deskundig en vriendelijk, een aanrader vooral voor krachtsporters.

A. Geers

Goede sociale sfeer! Hard trainen op je eigen niveau. Er wordt persoonlijk naar je wensen en doelen bekeken.

A. Van Leeuwen

Super goeie & stevige massage gehad! Echt een kundige masseur!

W. Malfait

De sportmassage was erg goed, en de masseur was zeer professioneel.

D. Vantournhout

zeer aangename, stevige massage.

M. Stolwerk

Was heel professioneel en hele fijne behandeling. als je ergens probleem hebt met spiergroep dan wordt dat perfect aangepakt. zeker een aanrader