Gratis kennismaking
Persoonlijke aandacht
Fit worden
Samen doelen behalen
Uw personal trainer

Personal training helpt je om je doelen te bereiken

Bij Health Home bieden we personal training op maat van ondernemers en leiders aan. We weten dat je een druk werk- én privéleven hebt. Een fit lichaam geeft je niet alleen gezondheidsvoordelen, maar ook je carrière krijgt een boost. Je straalt met een fit lichaam verantwoordelijkheidszin en doorzettingsvermogen uit. Net dat wil je uitstralen bij je potentiële zakenpartners en klanten.

Een fit lichaam betekent geenszins dat je het lichaam van een bodybuilder moet hebben. Bij Health Home weten we dat. Bovendien maken we het sporten leuk door niet dogmatisch één oefening of methode toe te passen. Zo bereiken we samen doelgericht, maar met afwisselende oefeningen de vooropgestelde doelen.

Maak van je lichaam een echte tempel

Als ondernemer of leider heb je een druk leven, maar dat wil niet zeggen dat je niet aan je lichaam kunt werken. Maak van je lichaam een tempel. Het zal je helpen om je zakelijke doelen sneller te behalen. Een fit en sportief lichaam straalt het volgende uit:

  • Verantwoordelijkheidszin
  • Doorzettingsvermogen
  • Leiderschap
  • Vastberadenheid

Hard werken én sporten gaat samen

Health Home is gespecialiseerd in het samenwerken met ondernemers en leiders. Jullie hebben een heel onregelmatige planning. Daar houden we bij Health Home rekening mee. Hoe doen we dat?

Stap 1:

Je beter leren kennen tijdens een intakegesprek. Wie ben je? Wat doe je? Hoeveel tijd heb je? Naast deze vragen ‘testen’ we je kracht en uithoudingsvermogen met enkele oefeningen. Zo weten we waar je nu staat en wat je wil bereiken.

Stap 2:

In samenspraak met jou stellen we een plan van aanpak op. Wat doe je zelf? Hoeveel coaching wens je?

Stap 3:

Het coachingstraject.

Stap 4:

Aan het einde van het traject evalueren we je vooruitgang. Zijn je doelen bereikt? Heb je misschien nieuwe doelen gekregen?

Maak kennis met ons tijdens een intakegesprek

Tijdens een intakegesprek leer je jouw personal trainer kennen. Zo ontdek je snel of er een klik is, waardoor de personal training een succesverhaal wordt. Neem vandaag nog contact met ons op, want hoe sneller je aan je lichaam werkt, hoe sneller je resultaten boekt, die zowel je privé als zakelijk leven een boost geven.

Reviews

Wat tevreden sporters over ons zeggen

P. Ruby

Ik ben echt tevreden en wil je ook hiervoor bedanken voor de massage. Ik heb me een tijdje niet zo goed gevoeld en raad dit zeker aan.

E. Kokke

Mijn trainingen bij Health Home ervaar ik als prettig. Elke week heb je een persoonlijk schema opgesteld met nieuwe oefeningen. De oefeningen worden duidelijk en rustig uitgelegd en ze weten op de juiste manier mij persoonlijk te benaderen en steeds opnieuw te motiveren.

F. Timmerman

De Massage is zeker een aangename ervaring en geen last meer van mijn onderrug.

A. Stolk

Top ervaring! Zeer deskundig en vriendelijk, een aanrader vooral voor krachtsporters.

A. Geers

Goede sociale sfeer! Hard trainen op je eigen niveau. Er wordt persoonlijk naar je wensen en doelen bekeken.

A. Van Leeuwen

Super goeie & stevige massage gehad! Echt een kundige masseur!

W. Malfait

De sportmassage was erg goed, en de masseur was zeer professioneel.

D. Vantournhout

zeer aangename, stevige massage.

M. Stolwerk

Was heel professioneel en hele fijne behandeling. als je ergens probleem hebt met spiergroep dan wordt dat perfect aangepakt. zeker een aanrader