Gratis kennismaking
Persoonlijke aandacht
Fit worden
Samen doelen behalen

Jennifer
12/09/2021

Super massages gehad voor mijzelf en mijn partner.

Heel professioneel, ontspannen en goede massage gehad.Er wordt rekening gehouden met jouw behoeften en wensen. Daar wordt vervolgens prima op afgestemd!

Zeker een aanrader!!

 

Heleen
19/07/2021

Ritish kijkt naar verbeterpunten in je houding, wat je doelen zijn en wat je kunt en wilt bereiken. Hij neemt de tijd voor je. Je voelt je erg op je gemak, niet gehaast en raakt extra gemotiveerd hierdoor.

Tom

Sinds een aantal maanden is Ritish mijn Personal Trainer en dit bevalt uitermate goed. Hij bedenkt oefeningen waar ik zelf nooit op zou komen en die je niet in een standaard sportschool tegenkomt. Bovenal is hij geïnteresseerd in mij als mens en is hij oprecht begaan met mijn welzijn. Kortom ik ben zeer te spreken over Ritish als persoon en als trainer.

Alex

Ik vind de coaching van Ritish erg prettig. De manier van interactie, navraag, kunde en kennis stelt me gerust dat ik met mijn hulpvraag bij het juiste adres ben. Niet alleen het schema wat er voor je gemaakt wordt, maar ook een goed gesprek, check-up en persoonlijke touch. Voor mij erg belangrijk om een stok achter de deur te hebben die me niet alleen van advies voorziet maar me ook motiveert en met raad en daad bij staat.

Eefje

Ik train nu ruim 3 maanden samen met Ritish en kan het iedereen aanraden. Hij laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Ook buiten de trainingen om is hij met je bezig en zorgt voor de nodige hulp waar nodig is. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Ritish aan het juiste adres! Hij heeft mooie dromen en uitdagingen voor zichzelf gepland in de toekomst, en hij gaat die zeker waar maken!”

Sander

Ritish is een hele vrolijke en motiverende trainer; neemt goed de tijd om de oefeningen uit te leggen en stelt alternatieven voor bij een blessure. Hij creëert een hele goede vibe!

Marieke

Heerlijke ontspanningsmassage gehad van een vriendelijke en professionele sportinstructeur.

Ilonka

mijn moeder een ontspanningsmassage gegeven aan huis! Ze was zo tevreden en ze vond het erg gezellig ! heel tevreden! ze kan weer naar rechts en links kijken ook.

Monique

Fijne, vakkundige massage, goed afgestemd op de individuele behoefte. Prettig, respectvol contact. Voor herhaling vatbaar.

Miranda

Massage was heerlijk. Stevig en toch ontspannend. Complimenten. Een echte aanrader

Lana
09/07/2021

super professioneel.

Ik heb mijn sportmasseur gevonden .

Nienke
10/05/2021

Een paar maanden geleden ben ik met Ritish gestart om te werken aan een nieuwe levensstijl. Het gene waar ik naar op zoek was, was iemand die mij op de juiste manier kon motiveren en trainen om weer fitter te worden, en daardoor een beter zelfbeeld te creëren. Ritish is een coach die je fysieke en mentale gemoedstoestand even belangrijk vindt. Hij heeft mij met zijn oprechte interesse, oplettendheid en de keiharde trainingen op het juiste spoor gezet waardoor ik mijn eerste tussentijdse doel al heb behaald!